Hvordan Får Man Pomfritter Sprøde?
Noget af det vigtigste når man skal lave de perfekte pomfritter, er at få den helt rigtige sprøde skorpe på de gyldne godter.
Det er ikke altid let at få den rette sprødhed, og det er stort set umuligt uden at bruge olie.
I dette indlæg giver vi dig en simpel på at opnå den helt rigtige sprødhed når du laver især hjemmelavede pomfritter.
Sådan laver du de bedste sprøde pomfritter
Der er mange forskellige opskrifter på pomfritter, og alle har forskellige tilberedningsmetoder.
I dette indlæg fokusere vi på en metode, som virkelig kan få den fulde sprødhed frem i dine hjemmelavede pomfritter.
Opskriften er inspireret af Anders Aagaard som er indehaver af Madklubben, han har fundet en god formel for hvordan man skaber de sprødeste hjemmelavede pomfritter, som vi nu vil dele lige her i dette indlæg.
Pomfritter af Anders Aagaard
Opskriften er som de fleste andre pomfritopskrifter utrolig simpel, men med noget så simpelt som forskellige temperaturer har Anders skabt en utrolig lækker sprødhed i sine pomfritter.
Dette skal du bruge(2 personer):
- 3 store bagekartofler
- Smagsneutral olie (solsikke, raps osv.)
- Salt
Fremgangsmåde:
- Skræl bagekartoflerne og skær dem ud i stave i ca. 1x1 cm størrelse.
- Placer kartoffelstavene i en skål med vand og lad dem stå og trække i ca. 1 time.
- Tør pomfritterne af med et viskestykke.
- Nu skal du tilberede pomfritterne af to omgange.
- Varm olien op til 130 grader og kog pomfritterne i ca. 8-10 minutter.
- Varm nu pomfritterne i olie som er 190 grader varmt i 1-2 minutter, eller indtil de er sprøde.
Så nemt er det ifølge Anders at lave utrolig sprøde hjemmelavede pomfritter som helt sikkert vil imponere dine middagsgæster.
Tak til Illums Bolighus
Til slut vil vi gerne takke Illums Bolighus, der med støtte har gjort udarbejdelsen af dette indlæg muligt.
I Illums Bolighus finder du alt til boligen fra kendte mærker.
Se eksempelvis deres udvalg af FDB Tillægsplader, eller mange af de andre produkter på deres webshop, eller i deres fysiske butikker.