Hvor Lang Tid Skal Pomfritter Have I Ovnen?
Bløde pomfritter der stadig er lidt kolde i midten er lige så træls som pomfritter, der er brændt på og ikke til at spise. Det er dog hverken raketvidenskab eller en sag for en Michellen-kok at lave gode pomfritter i en ovn.
Det handler blot om, at dine pomfritter skal have den rette tid i ovnen - og på den rette temperatur. Se hvor længe dine pomfritter skal have i ovnen for, at dine pomfritter bliver helt perfekte.
Så længe skal dine pomfritter have i ovnen
Du har sikkert prøvet at give dine pomfritter så længe i ovnen, som der står på posen, at de skal have. Oftest med det resultat, at de sjældent er færdige efter at have fået den tid, som der står på posen, at de skal have.
En god tommelfingerregel er derfor, at du lige giver dine pomfritter små fem minutter ekstra, når du laver dem i ovnen. Dermed sikrer du dig, at de bliver ordentlige og ikke smager af kartoffel eller er slatten.
Hvis du gerne vil undgå, at dine pomfritter i ovnen brænder på, så kan du begynde med at give dem 2-3 minutter ekstra i forhold til anvisningen på posen. Hvis de stadig ikke er helt så sprøde, som du ønsker det, så kan du tage det i intervaller af to minutter, indtil de har opnået den konsistens, som du ønsker.
Når du laver pomfritter i en ovn for første gang, anbefaler vi, at du løbende holder øje med dem, fra der er gået 10 minutter og frem. Dermed undgår du en træls oplevelse, hvor du enten må undvære dine pomfritter eller en tur på den lokale grillbar efter nogle.
Tak for støtten
Til sidst takker vi Illums bolighus for deres støtte til dette indlæg. Illums Bolighus er samlested for alt det bedste når det gælder produkter til boligen. Se deres enorme udvalg af møbler og andet fra fx Kitchenaid i deres store fysiske butikker eller på deres webshop.